Szukaj
Pomoc
Witaj!
Logowanie
Rejestracja
Zaloguj się
Login/Adres e-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła
Zapamiętaj mnie
projekt CYDR
›
Jak robimy cydr (i jak go nie robimy)
Kaganek oświaty
Strony (2):
1
2
Dalej »
Oznacz ten dział jako przeczytany
Kaganek oświaty
Temat
/
Autor
Odpowiedzi
Wyświetleń
[
rosn.
]
Ostatni post
Dodatek pożywki a produkcja H2S, 2017
Bartek
,
2018-11-25 02:35 PM
8
18 752
2021-05-04 04:50 PM
Ostatni post
:
Deso
Wpływ CO2 na gęstość / SG
Bartek
,
2019-04-12 08:02 AM
3
10 790
2019-04-15 12:46 PM
Ostatni post
:
tibek
Degorżowanie czy rozlew z przeciwciśnieniem
michal2807
,
2018-06-10 01:48 PM
1
9 149
2018-06-12 09:29 PM
Ostatni post
:
Bartek
Polifenole i pro-zdrowotne właściwości jabłek
Bartek
,
2019-01-27 04:59 PM
1
8 844
2019-02-02 01:20 PM
Ostatni post
:
Bartek
O starych odmianach jabłoni
Bartek
,
2019-01-28 08:01 AM
2
8 789
2022-04-18 04:41 PM
Ostatni post
:
newrom
Szukam polskiej książki o ekologicznej uprawie jabłek
mim889
,
2021-06-02 04:58 PM
6
7 677
2021-06-16 02:52 PM
Ostatni post
:
guma44
Polskie cydrownie rzemieślnicze - przegląd
Bartek
,
2020-10-26 09:57 AM
4
6 373
2021-06-18 12:00 PM
Ostatni post
:
Bartek
The New Cider Maker's Handbook - Claude Jolicoeur
markus383
,
2019-08-17 08:38 AM
1
6 352
2019-08-18 06:36 AM
Ostatni post
:
Bartek
skład chemiczny
karolinab219
,
2021-03-18 09:29 AM
3
6 286
2021-03-18 09:12 PM
Ostatni post
:
Bartek
Zapach azotu - materiały
Bartek
,
2020-11-21 08:26 AM
2
6 049
2020-11-23 07:50 AM
Ostatni post
:
Bartek
Scott Labs Cider Handbook
Bartek
,
2017-05-13 10:34 AM
0
5 948
2017-05-13 10:34 AM
Ostatni post
:
Bartek
Wpływ temperatury na rozwój dzikich drożdży
Bartek
,
2017-04-02 08:07 AM
0
4 819
2017-04-02 08:07 AM
Ostatni post
:
Bartek
Wpływ klarowania soku jabłkowego na produkcję H2S przez drożdże, 2018
Bartek
,
2018-11-24 06:46 PM
0
4 805
2018-11-24 06:46 PM
Ostatni post
:
Bartek
Prawo Henry'ego a alkohol
Bartek
,
2017-03-31 05:23 AM
0
4 755
2017-03-31 05:23 AM
Ostatni post
:
Bartek
Cidermaking, przegląd 2003
Bartek
,
2019-01-07 12:44 PM
0
4 688
2019-01-07 12:44 PM
Ostatni post
:
Bartek
Zależność między SG i ABW
Bartek
,
2019-04-19 07:02 AM
0
4 686
2019-04-19 07:02 AM
Ostatni post
:
Bartek
Zawartość azotu w jabłkach a fermentacja, 2011
Bartek
,
2018-11-25 01:19 PM
0
4 239
2018-11-25 01:19 PM
Ostatni post
:
Bartek
Cidermaking, przegląd 2014
Bartek
,
2019-01-02 02:14 PM
0
4 204
2019-01-02 02:14 PM
Ostatni post
:
Bartek
Wpływ klarowania za pomocą PME na fermentację cydru, 2002
Bartek
,
2018-11-24 10:02 PM
0
4 059
2018-11-24 10:02 PM
Ostatni post
:
Bartek
Microorganisms in Fermented Apple Beverages, 2017
Bartek
,
2018-11-24 03:44 PM
0
4 029
2018-11-24 03:44 PM
Ostatni post
:
Bartek
Sortuj według tematu
Sortuj według daty ostatniego posta
Sortuj według loginu autora
Sortuj według daty utworzenia
Sortuj według liczby odpowiedzi
Sortuj według liczby wyświetleń
rosnąco
malejąco
dzisiejsze
z ostatnich 5 dni
z ostatnich 10 dni
z ostatnich 20 dni
z ostatnich 50 dni
z ostatnich 75 dni
z ostatnich 100 dni
z ostatniego roku
wszystkie
Strony (2):
1
2
Dalej »
Nowe posty
Popularny wątek (nowe)
Popularny wątek (brak nowych)
Brak nowych postów
Zawiera Twoje posty
Zamknięty wątek
Szukaj w tym dziale:
Skocz do:
Prywatne wiadomości
Panel użytkownika
Kto jest online
Szukaj…
Strona główna forum
Jak robimy cydr (i jak go nie robimy)
-- Inkubator
-- Wymiana doświadczeń
-- Przydasie
-- Kajecik cydrownika
-- Kaganek oświaty
-- Podręcznik Cydrownika
Jabłka i jabłonie
-- Kącik sadownika
-- Odmiany jabłek
Cydry rzemieślnicze i sklepowe
-- Strefa degustacji
Moja cydrownia
-- Zakładanie cydrowni
-- Biznes, ekonomia, produkcja i sprzedaż
-- Punkty i paragrafy
Sprawy socjalne, porządkowe i techniczne
-- Statut
-- Pokój socjalny
-- Wydarzenia
-- projektcydr.pl/forum