Enzym do keevingu
#4
Mam ogłoszenie w sprawie enzymu PME do obróbki soku jabłkowego przy produkcji cydru tradycyjną metodą francuską czy jak się przyjęło mówić keeving'u. Jest to czysta pektynometyloesteraza o wysokim stopniu koncentracji (produkt firmy Erbslöh Geisenheim AG) trwałość minimum 3 Lata. Mogę podzielić się pewną ilością preparatu z użytkownikami forum. Użytkowników forum zainteresowanych eksperymentami z PME proszę o kontakt na e-mail.
   
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Enzym do keevingu - przez blackpowder - 2020-08-05 10:43 AM
RE: Enzym do keevingu - przez Bartek - 2020-08-05 12:43 PM
RE: Enzym do keevingu - przez blackpowder - 2020-08-06 11:21 AM
RE: Enzym do keevingu - przez blackpowder - 2021-09-01 05:59 AM
RE: Enzym do keevingu - przez JaKuba - 2022-01-06 05:45 PM

Skocz do: