Fermentacja w niskiej temperaturze
#13
Zajrzałem w swój "kajecik" z zapiskami i zauważyłem że do pierwszego moszczu dodałem tylko połowę zalecanej dawki pożywki (drugą część miałem dać właśnie w okolicach połowy przefermentowanego cukru). W takim razie za jeden/dwa tygodnie dodam pożywkę i przy okazji sprawdzę poziom cukru - jeśli nie będzie żadnej zmiany to przeniosę pojemnik do cieplejszego miejsca.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Fermentacja w niskiej temperaturze - przez fantazyjny13 - 2020-11-24 12:23 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2020-11-24 07:39 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2020-11-25 07:27 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2020-11-26 07:55 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Wojtek - 2020-12-12 12:43 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2021-01-06 10:18 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez fantazyjny13 - 2021-01-07 05:04 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Antek - 2021-01-20 09:36 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez newrom - 2021-01-21 07:06 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2021-01-21 09:15 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Adam - 2021-01-25 06:39 PM

Skocz do: