Fermentacja w niskiej temperaturze
#14
Witam wszystkich ? kojarzycie jak długo można trzymać cydr w wiaderku fermentacyjny? Czy 3.5tyg to nie za długo? Chodzi o to że swoje cydry trzymam już 2 tygodnia i mam jeszcze 2-4Blg, dlatego chciałbym je jeszcze przetrzymać do przyszłego weekendu tak aby cydr odfermentowal do 0. Czy tak długie trzymanie cydru może mu zaszkodzić?
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Fermentacja w niskiej temperaturze - przez fantazyjny13 - 2020-11-24 12:23 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2020-11-24 07:39 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2020-11-25 07:27 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2020-11-26 07:55 AM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Wojtek - 2020-12-12 12:43 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2021-01-06 10:18 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Antek - 2021-01-20 09:36 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez newrom - 2021-01-21 07:06 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Bartek - 2021-01-21 09:15 PM
RE: Fermentacja w niskiej temperaturze - przez Adam - 2021-01-25 06:39 PM

Skocz do: