Inkubator
Wątków
- pierwszy cydr zbiór informacji : pektoenzym, dosładzanie, czystość, pożywka itd (3 Odpowiedzi)
- Pierwszy cydr - kilka pytań (9 Odpowiedzi)
- Przerywana fermentacja (1 Odpowiedź)
- Komputerek do pasteryzacji... (1 Odpowiedź)
- Tani sok duża temperatura (2 Odpowiedzi)
- Niskie BLG / Pierwszy Cydr (6 Odpowiedzi)
- Ekspresowa fermentacja cydru kartonikowego (8 Odpowiedzi)
- czy dosłodzić cydr z jabłek Prince? (3 Odpowiedzi)
- Dziwny osad (1 Odpowiedź)
- Zbyt szybko zakończona fermentacja? (5 Odpowiedzi)
- Pleśń w balonie? Proszę o pomoc (7 Odpowiedzi)
- Klarowanie - sok czy cydr (1 Odpowiedź)
- Pomocy - pleśń na soku? (39 Odpowiedzi)
- Dosładzanie (2 Odpowiedzi)
- Drożdże (5 Odpowiedzi)
- Klarowanie - pochwała pektoenzymu (1 Odpowiedź)
- Cydr przestał pracować po 8 dniach - 5blg (9 Odpowiedzi)
- Kiedy cydr jest JUŻ dobry a po jakim czasie być przestaje. (6 Odpowiedzi)
- Taniny (4 Odpowiedzi)
- Blendowanie (1 Odpowiedź)