2021-09-02 07:31 PM
2021-09-03 06:23 AM
Cześć, chodzi Ci o Miłosławski? Jeżeli tak to piłem któryś (nie pamiętam czy pół-słodki czy pół-wytrawny) ale mi nie podszedł - straszna landryna. Jak będę miał okazję to go ponownie kupię aby potwierdzić. Jak uzyskać taki smak? Z tego co piszę to używają polskich jabłek. Może jakbyś użył Gala albo coś takiego to by wyszło. Jeżeli lubisz to możesz popróbować. Jak ktoś spróbował najgorszego z Francji to Miłosławski już nie smakuje... . No ale gusta są różne.
2021-09-07 10:47 PM
Nie wszystkie francuskie są lepsze od Miłosławskiego, a jakieś 90%, z czego połowa jest tańsza. Jednak wszystkie francuskie, jakie piłam, są zdecydowanie bardziej ekstraktywne.
2021-10-09 04:41 PM
pilem pol wytrawny to byl bardzo fajny w smaku. a te pol slodkie to prawda takie landrynkkowe. smakuje mi bardzo ale ciezko go dostac. robilem z soku sklepowego, bo tylko taki mialem ale nie bardzo mi to wyszlo.