Inkubator
Wątków
- Pektoenzym kiedy dodawać? (13 Odpowiedzi)
- Cydr “z kwiatem bzu” (5 Odpowiedzi)
- Jak pozbyć się zapachu drożdży? (3 Odpowiedzi)
- Niebezpieczeństwa klarowania (4 Odpowiedzi)
- Zbyt niskie pH (9 Odpowiedzi)
- Żywotność drożdży (8 Odpowiedzi)
- Dodatek do piwa (9 Odpowiedzi)
- pasteryzowanie cydru nagazowanego (12 Odpowiedzi)
- Cydr nie klaruje się (14 Odpowiedzi)
- Czas fermentacji, cukromierz (23 Odpowiedzi)
- Fermentaja cicha - uzupełnienie CO2 wolnej przestrzeni fermentora. (14 Odpowiedzi)
- Dosładznie cydru (8 Odpowiedzi)
- Zlewanie znad osadu albo obrócona dama (5 Odpowiedzi)
- Jest cukier, fermentacja stanęła? (7 Odpowiedzi)
- Cydr lodowy (4 Odpowiedzi)
- Początek poważniejszej zabawy w cydr (110 Odpowiedzi)
- Cydr 2023 - pytanie o odmianę (15 Odpowiedzi)
- Biały nalot (1 Odpowiedź)
- Pytanie o butelki (2 Odpowiedzi)
- Pytanie dot. klarowania (10 Odpowiedzi)