Inkubator
Wątków
- slodzenie cydru (1 Odpowiedź)
- Początek poważniejszej zabawy w cydr (64 Odpowiedzi)
- Nie zasiarkowałem soku. Co robić? (3 Odpowiedzi)
- Skwaśniały cydr (1 Odpowiedź)
- Pierwszy Cydr, proszę o sugestie (15 Odpowiedzi)
- Fermentacja w niskiej temperaturze (17 Odpowiedzi)
- Refermentacja w butelkach do szampana (7 Odpowiedzi)
- Praca magisterska (7 Odpowiedzi)
- Czy mogę z tego soku zrobić cydr? (43 Odpowiedzi)
- Nastaw wydaje dźwięki (1 Odpowiedź)
- Wciągnęło mi wodę z rurki fermentacyjnej (4 Odpowiedzi)
- Cydr nie startuje (9 Odpowiedzi)
- fermentacja w nie aż tak niskiej temperaturze (3 Odpowiedzi)
- pierwszy cydr (10 Odpowiedzi)
- Jak dlugo moNa trzymac cydr w butelce (16 Odpowiedzi)
- Dawkowanie (2 Odpowiedzi)
- pirosiarczyn potasu (3 Odpowiedzi)
- Płatki dębowe. (5 Odpowiedzi)
- Fermentacja otwarta? (2 Odpowiedzi)
- Pektoenzym kiedy dodawać? (4 Odpowiedzi)