Enzym PME do keevingu, 2025
#1
Mam świeżą partię enzymu do keevingu + CaCl. 

       

Jeśli ktoś jest zainteresowany, to mogę trochę odsprzedać.

10zł za zestaw na 100l, ewentualnie wielokrotność.
Odpowiedz
#2
Cześć. Bardzo chętnie odkupię na 200l. Wiem, że robiłeś próby keevingu z jabłek komercyjnych i słabo to wyszło, ale mam w tym roku kilkanaście pierwszych cydrówek i pomyślałem, że namieszam z Princem i popróbuję. Jaki to ma okres przydatności? Adres czy paczkomat?
Odpowiedz
#3
Jasne, zamówiłem buteleczki żeby rozlać z opakowania zbiorczego, przyjdą jakoś w połowie tygodnia.

Enzym trzeba trzymać w lodówce, jak nie zużyjesz w tym roku to w przyszłym też będzie OK. Z czasem traci trochę na efektywności, więc jak będzie miał rok, to warto dodać 10-20% więcej (nie można przedawkować). Ten jest świeży. CaCl można trzymać poza lodówką i nie starzeje się. Paczkomat najwygodniej.

Będę się kontaktował mailowo w tygodniu.
Odpowiedz
#4
Super. Wysyłałeś mi wcześnie sztobry więc mojego maila i adres masz.
Odpowiedz


Skocz do: