2025-08-26 05:30 PM
Enzym PME do keevingu, 2025
|
Wczoraj 08:18 AM
Cześć. Bardzo chętnie odkupię na 200l. Wiem, że robiłeś próby keevingu z jabłek komercyjnych i słabo to wyszło, ale mam w tym roku kilkanaście pierwszych cydrówek i pomyślałem, że namieszam z Princem i popróbuję. Jaki to ma okres przydatności? Adres czy paczkomat?
Wczoraj 11:17 AM
Jasne, zamówiłem buteleczki żeby rozlać z opakowania zbiorczego, przyjdą jakoś w połowie tygodnia.
Enzym trzeba trzymać w lodówce, jak nie zużyjesz w tym roku to w przyszłym też będzie OK. Z czasem traci trochę na efektywności, więc jak będzie miał rok, to warto dodać 10-20% więcej (nie można przedawkować). Ten jest świeży. CaCl można trzymać poza lodówką i nie starzeje się. Paczkomat najwygodniej. Będę się kontaktował mailowo w tygodniu.
Wczoraj 02:07 PM
Super. Wysyłałeś mi wcześnie sztobry więc mojego maila i adres masz.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|