Dojrzewanie w dębowych beczkach.
#1
Przeczytałem jakiś czas temu recenzje amerykańskiego cydru z jabłek deserowych na portalu cidersays.com, na etykiecie napisano wprost, że dojrzewanie w dębowych beczkach wprowadziło tanniny do cydru.

 Próbował już ktoś tego? Jak myślicie warto spróbować?

[Obrazek: https://cidersays.files.wordpress.com/20...-55-42.jpg]
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Dojrzewanie w dębowych beczkach. - przez gladkib - 2019-02-22 02:15 PM
RE: Dojrzewanie w dębowych beczkach. - przez Adam - 2019-02-22 02:42 PM
RE: Dojrzewanie w dębowych beczkach. - przez gladkib - 2019-02-22 03:19 PM
RE: Dojrzewanie w dębowych beczkach. - przez Adam - 2019-02-22 03:44 PM
RE: Dojrzewanie w dębowych beczkach. - przez Bartek - 2019-02-23 03:23 PM
RE: Dojrzewanie w dębowych beczkach. - przez gladkib - 2019-02-23 03:34 PM
RE: Dojrzewanie w dębowych beczkach. - przez tibek - 2019-02-25 03:06 PM

Skocz do: