2022-01-31 08:04 PM
Dziękuje. Właśnie o taką wiedzę mi chodziło. Już w związku z produkcją i sprzedażą zadałem pytanie pod artykułem do tego linku. Oto treść.
"Czy sad można wynajmować od sadownika, zbierać tam jabłka, a produkcję cydru do 10000 l prowadzić pod innym adresem ? Czy fakt że trzeba mieć własne jabłka eliminuje sytuację w której oprócz sadu własnego/wynajmowanego dokupuje się część surowca?
Z góry dziękuje za informacje i wskazówki co zrobić aby nie być sadownikiem z plantacją jabłoni a produkować cydr do 10 000 l rocznie. "
Jak ktoś ma pomysły wiedzę jak bez sadu z jabłoniami produkować bez zbędnych ceregieli cydr dla potrzeb własnego małego lokalu i sprzedawać go np. z beczki prosto do szklaneczki to proszę w tym wątku zdradzić rąbka tajemnicy.
G.
"Czy sad można wynajmować od sadownika, zbierać tam jabłka, a produkcję cydru do 10000 l prowadzić pod innym adresem ? Czy fakt że trzeba mieć własne jabłka eliminuje sytuację w której oprócz sadu własnego/wynajmowanego dokupuje się część surowca?
Z góry dziękuje za informacje i wskazówki co zrobić aby nie być sadownikiem z plantacją jabłoni a produkować cydr do 10 000 l rocznie. "
Jak ktoś ma pomysły wiedzę jak bez sadu z jabłoniami produkować bez zbędnych ceregieli cydr dla potrzeb własnego małego lokalu i sprzedawać go np. z beczki prosto do szklaneczki to proszę w tym wątku zdradzić rąbka tajemnicy.
G.