Przegląd cydrów: Dolinki
#7
Otóż to! Z g...bata nie ukręcisz.

A Antonówka, to jest dobra na jabłecznik, do którego sypiesz 1,5 szklanki cukru na 1 kg owoców, na kruchym spodzie i pieczesz w 180 st.C przez ok. pół godziny w PIEKARNIKU. Big Grin Big Grin Big Grin
Mów mi Małgorzato :)
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Przegląd cydrów: Dolinki - przez Bartek - 2024-10-06 08:58 PM
RE: Przegląd cydrów: Dolinki - przez szo - 2024-10-07 06:25 AM
RE: Przegląd cydrów: Dolinki - przez Bartek - 2024-10-07 07:10 AM
RE: Przegląd cydrów: Dolinki - przez szo - 2024-10-08 07:30 AM
RE: Przegląd cydrów: Dolinki - przez kuneg - 2024-10-14 08:12 PM
RE: Przegląd cydrów: Dolinki - przez szo - 2024-10-15 06:25 AM
RE: Przegląd cydrów: Dolinki - przez kuneg - 2024-10-15 07:16 PM

Skocz do: