2024-10-21 03:16 PM
Bartku,
excuse me - nie wierz w "takmabycizm!" i bylejakość, tylko niedouczonych rzemieślników-samouków, którzy nawet nie zadają sobie pytania jak to zrobić lepiej i jak inni robią to lepiej?
Samouki mogą być, choćby ja, ale szukaj i kombinuj. Ja po ostatnio wykonanej partii wiem, że wcale tak nie musi być i pewnie się ze mną zgodzisz - możesz mieć nagazowany cydr, klarowny bez osadu i idealny na całym przekroju zbiornika! Kwestia podejścia, sprzętu i pomyślunku, a nie wiara w bajki, że zamknął nastwa w piwnicy na pół roku i rozlał, bo samo to nie może wyjść dobrze.
excuse me - nie wierz w "takmabycizm!" i bylejakość, tylko niedouczonych rzemieślników-samouków, którzy nawet nie zadają sobie pytania jak to zrobić lepiej i jak inni robią to lepiej?
Samouki mogą być, choćby ja, ale szukaj i kombinuj. Ja po ostatnio wykonanej partii wiem, że wcale tak nie musi być i pewnie się ze mną zgodzisz - możesz mieć nagazowany cydr, klarowny bez osadu i idealny na całym przekroju zbiornika! Kwestia podejścia, sprzętu i pomyślunku, a nie wiara w bajki, że zamknął nastwa w piwnicy na pół roku i rozlał, bo samo to nie może wyjść dobrze.