Przegląd cydrów: Cydr Swoszowicki
#4
"takmabycizm!" byłby do przyjęcia, gdyby produkt dało się użyć do celu przeznaczonego. Ja rozumiem pewne potknięcia i różnice między partiami, no ale są granice! Do głowy by mi nie wpadło wystawiać octu na sprzedaż z etykietą "cydr". No litości...

Też jestem samoukiem, razem z M. Żadne z nas nie jest technologiem żywności, mikrobiologiem, czy innym specjalistą od fermentacji produktów spożywczych. Mając ocet w kieliszku nie będę twierdziła, że octem nie jest.
Mów mi Małgorzato :)
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Przegląd cydrów: Cydr Swoszowicki - przez Bartek - 2024-10-07 09:19 PM
RE: Przegląd cydrów: Cydr Swoszowicki - przez szo - Wczoraj 03:16 PM
RE: Przegląd cydrów: Cydr Swoszowicki - przez kuneg - Wczoraj 03:51 PM
RE: Przegląd cydrów: Cydr Swoszowicki - przez szo - 10 godzin(y) temu
RE: Przegląd cydrów: Cydr Swoszowicki - przez szo - 2 godzin(y) temu

Skocz do: