2024-10-25 01:43 PM
no
Co innego mieć 2 kegi na strychu, a co innego przeskoczyć na większą skalę. Doceniam, ale zastanawiam się gdzie są popełniane błędy, że Bartek i Małgorzata tyle na ocet narzekają? Widzę, że w laboratorium i parametry też nalezy jednak zainwestować - nie tylko czucie i doświadczenie. Pytam, bo wolałbym się na błędyie nie nadziać, ale może kiedyś wprosiłbym się, żeby Wasz warsztat podejrzeć ??
Ja teraz próbuję ujarzmić większą ilość i widzę, że ponarzekać to sobie można, ale zrobić kilka beczek to jest wyzwanie. Cały czas nic tylko dokupuję sprzęt i z niczym nie idzie się wyrobić, a cydrownię otwieram tylko w weekendy.
Co innego mieć 2 kegi na strychu, a co innego przeskoczyć na większą skalę. Doceniam, ale zastanawiam się gdzie są popełniane błędy, że Bartek i Małgorzata tyle na ocet narzekają? Widzę, że w laboratorium i parametry też nalezy jednak zainwestować - nie tylko czucie i doświadczenie. Pytam, bo wolałbym się na błędyie nie nadziać, ale może kiedyś wprosiłbym się, żeby Wasz warsztat podejrzeć ??
Ja teraz próbuję ujarzmić większą ilość i widzę, że ponarzekać to sobie można, ale zrobić kilka beczek to jest wyzwanie. Cały czas nic tylko dokupuję sprzęt i z niczym nie idzie się wyrobić, a cydrownię otwieram tylko w weekendy.