2025-02-21 08:34 AM
tak spróbuję. Podczas przelewania. Cydr zasiarkuję, żeby ustabilizować i dodam nieco cukru przed rozlewem do jednej z partii i zobaczymy co komu bardziej przypasuje. Być może jedni wezmą z cukrem, a inni jednak wytrawny. Należy uważnie obserwować podział, żeby później statystycznie wypuszczać odpowiednią ilość w partii.
Zastanawiam się jeszcze nad kupażem - skoro są dwie odmiany Dabinett i Y Mill to może warto zmieszać i sprawdzić efekt.
Można zastanowić się nad proporcjami, ale Y Millowi przyda się zapach i taniny z Dabinetta - obstawiam, ze 70/30 lub 80/20 będzie smooth.
Zastanawiam się jeszcze nad kupażem - skoro są dwie odmiany Dabinett i Y Mill to może warto zmieszać i sprawdzić efekt.
Można zastanowić się nad proporcjami, ale Y Millowi przyda się zapach i taniny z Dabinetta - obstawiam, ze 70/30 lub 80/20 będzie smooth.