Korkowanie, kapslowanie
#6
We Francji do cydru używane są korki aglomerowane, 45x27mm. Ciut większe niż do wina, ale mniejsze niż do szamapana. Nie ma problemu z otwieraniem. Wszystkie francuskie cydry są korkowane.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Korkowanie, kapslowanie - przez Kuba - 2025-07-20 07:34 AM
RE: Korkowanie, kapslowanie - przez adrian26 - 2025-07-20 06:20 PM
RE: Korkowanie, kapslowanie - przez szo - 2025-07-21 07:25 AM
RE: Korkowanie, kapslowanie - przez Kuba - 2025-07-23 08:27 AM
RE: Korkowanie, kapslowanie - przez sww - 2025-08-10 03:48 PM
RE: Korkowanie, kapslowanie - przez Bartek - 2025-08-10 09:06 PM
RE: Korkowanie, kapslowanie - przez sww - 2025-08-10 10:20 PM
RE: Korkowanie, kapslowanie - przez blackpowder - 2025-08-11 08:35 AM

Skocz do: