2025-10-27  01:33 PM 
		
	
	
		Nigdy nie słyszałem o używaniu kwasu fosforowego w kontekście cydru. Może w przypadku piwa kwas jabłkowy jest niepożądany, ale w cydrze występuję przecież naturalnie.
	
	
	
	
	
| 
				
				 
					pierwszy keeving - pytania przygotowujące
				 
			 | 
		
| 
				
	 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 
			 | 
		
| Wiadomości w tym wątku | 
| 
 pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez szajsiwo - 2025-10-16  11:03 AM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez Bartek - 2025-10-16  04:12 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez szajsiwo - 2025-10-17  01:08 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez Bartek - 2025-10-17  01:58 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez szajsiwo - 2025-10-17  02:22 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez szajsiwo - 2025-10-23  03:20 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez Bartek - 2025-10-27  01:33 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez szajsiwo - 2025-10-28  03:20 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez Bartek - 2025-10-28  06:52 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez szajsiwo - 2025-10-28  11:52 PM 
RE: pierwszy keeving - pytania przygotowujące - przez Bartek - 2025-10-29  07:54 AM 
 |