Cicha (i nie tylko) fermentacja
#16
Hej!

Dzięki i będę czekał na obserwacje po wizycie w "cydrowni". Smile

Ja właściwie dość konsekwentnie używam chyba najpopularniejszych Gozdawy FC G1, bo jakoś się nauczyłem z nimi obchodzić i nigdy mi nie "fiknęły", ale przymierzam się do zrobienia jednej nastawy z LV1116 (zresztą, o ile dobrze pamiętam, dobrze wypadły w tutejszym teście). Właściwie, aktualnie idealne dla mnie byłyby drożdże, które wolą dość wysokie temperatury, bo to by oznaczało, że moja piwnica (ok. 18 stopni) gwarantowałaby im temperaturę w ich dolnym zakresie pracy i fermentacja by nie gnała.

Pozdrawiam
Paweł
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-05-13 06:38 PM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez Bartek - 2018-05-13 09:23 PM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-05-13 09:29 PM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez Bartek - 2018-05-13 10:13 PM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-05-14 05:47 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez Bartek - 2018-05-14 05:59 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-05-14 06:20 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-05-14 09:03 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez Bartek - 2018-05-14 09:17 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-05-16 04:34 PM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez Bartek - 2018-05-18 10:06 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-09-12 06:30 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez Wojtek - 2018-09-22 10:39 PM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-10-10 09:02 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez Wojtek - 2018-10-10 09:22 AM
RE: Cicha (i nie tylko) fermentacja - przez pawel - 2018-10-10 10:51 AM

Skocz do: