zbyt kwaśny cydr
#2
Hej,

Moje skromne doświadczenie jest takie, że kwasowość z czasem się raczej, jak to ująłeś, wygładza. [Trzymam w butelkach relatywnie długo, ok. 2-3 miesięcy.] Co do miodu, to bym był sceptyczny, obawiając się, że przetransformuje raczej w bąbelki i lekki wzrost woltażu niż w słodycz.

Pozdrowienia
P.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
zbyt kwaśny cydr - przez marecki - 2018-11-03 01:26 PM
RE: zbyt kwaśny cydr - przez pawel - 2018-11-05 11:10 AM
RE: zbyt kwaśny cydr - przez marecki - 2018-11-05 12:22 PM
RE: zbyt kwaśny cydr - przez Bartek - 2018-11-05 12:55 PM
RE: zbyt kwaśny cydr - przez marecki - 2018-11-05 03:09 PM
RE: zbyt kwaśny cydr - przez Bartek - 2018-11-05 06:22 PM
RE: zbyt kwaśny cydr - przez marecki - 2018-11-06 10:29 PM

Skocz do: