Cydr z ekstraktu/zagęszczonego soku
#2
Robiłem podobnie, sok/brzęczkę miałem coś ok 12-14blg. Po odfermentowaniu cukru kwasy stały się mocne, mnie smakowało. Innym osobom smakowało, albo nie smakowało. Zależało od tego czy lubią kwaśne rzeczy. Po dodaniu eytrolu smak wyraźnie złagodniał, ale coś dziwnego pojawiło się w odczuciu. Z tym że ja mocno wrażliwy na różne słodziki jestem Sad
Tak czy inaczej działaj, taki cydr jest do wypicia zwłaszcza w upalne lato.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Cydr z ekstraktu/zagęszczonego soku - przez Deso - 2021-04-26 06:49 PM
RE: Cydr z ekstraktu/zagęszczonego soku - przez newrom - 2021-04-27 11:08 AM
RE: Cydr z ekstraktu/zagęszczonego soku - przez Bartek - 2021-04-27 04:24 PM
RE: Cydr z ekstraktu/zagęszczonego soku - przez Deso - 2021-04-27 05:36 PM

Skocz do: