Szukaj
Pomoc
Witaj!
Logowanie
Rejestracja
Zaloguj się
Login/Adres e-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła
Zapamiętaj mnie
projekt CYDR
›
Jak robimy cydr (i jak go nie robimy)
Kaganek oświaty
Strony (2):
1
2
Dalej »
Oznacz ten dział jako przeczytany
Kaganek oświaty
Temat
/
Autor
[
rosn.
]
Odpowiedzi
Wyświetleń
Ostatni post
Cydr w Hiszpanii
romekxyz
,
2020-05-23 09:27 PM
0
3 174
2020-05-23 09:27 PM
Ostatni post
:
romekxyz
Szukam polskiej książki o ekologicznej uprawie jabłek
mim889
,
2021-06-02 04:58 PM
6
7 721
2021-06-16 02:52 PM
Ostatni post
:
guma44
Degorżowanie czy rozlew z przeciwciśnieniem
michal2807
,
2018-06-10 01:48 PM
1
9 173
2018-06-12 09:29 PM
Ostatni post
:
Bartek
The New Cider Maker's Handbook - Claude Jolicoeur
markus383
,
2019-08-17 08:38 AM
1
6 375
2019-08-18 06:36 AM
Ostatni post
:
Bartek
Kalkulator - cukier /alkohol - różne skale
kuneg
,
2021-09-12 07:02 AM
0
2 452
2021-09-12 07:02 AM
Ostatni post
:
kuneg
skład chemiczny
karolinab219
,
2021-03-18 09:29 AM
3
6 351
2021-03-18 09:12 PM
Ostatni post
:
Bartek
Ciekawe zestawienie cydrów jednoodmianowych
guma44
,
2021-07-03 08:21 PM
1
2 988
2021-07-03 09:13 PM
Ostatni post
:
Bartek
Prawo Henry'ego a alkohol
Bartek
,
2017-03-31 05:23 AM
0
4 763
2017-03-31 05:23 AM
Ostatni post
:
Bartek
Wpływ temperatury na rozwój dzikich drożdży
Bartek
,
2017-04-02 08:07 AM
0
4 830
2017-04-02 08:07 AM
Ostatni post
:
Bartek
Scott Labs Cider Handbook
Bartek
,
2017-05-13 10:34 AM
0
5 960
2017-05-13 10:34 AM
Ostatni post
:
Bartek
Cider Apples and Cider-Making Techniques, 2008
Bartek
,
2018-11-24 12:47 PM
0
4 030
2018-11-24 12:47 PM
Ostatni post
:
Bartek
Microorganisms in Fermented Apple Beverages, 2017
Bartek
,
2018-11-24 03:44 PM
0
4 042
2018-11-24 03:44 PM
Ostatni post
:
Bartek
Wpływ klarowania soku jabłkowego na produkcję H2S przez drożdże, 2018
Bartek
,
2018-11-24 06:46 PM
0
4 821
2018-11-24 06:46 PM
Ostatni post
:
Bartek
Wpływ klarowania za pomocą PME na fermentację cydru, 2002
Bartek
,
2018-11-24 10:02 PM
0
4 074
2018-11-24 10:02 PM
Ostatni post
:
Bartek
Zawartość azotu w jabłkach a fermentacja, 2011
Bartek
,
2018-11-25 01:19 PM
0
4 254
2018-11-25 01:19 PM
Ostatni post
:
Bartek
Dodatek pożywki a produkcja H2S, 2017
Bartek
,
2018-11-25 02:35 PM
8
18 829
2021-05-04 04:50 PM
Ostatni post
:
Deso
Wpływ maceracji/keevingu na zawartość N, 1950
Bartek
,
2019-01-02 01:41 PM
0
3 876
2019-01-02 01:41 PM
Ostatni post
:
Bartek
Cidermaking, przegląd 2014
Bartek
,
2019-01-02 02:14 PM
0
4 216
2019-01-02 02:14 PM
Ostatni post
:
Bartek
Cidermaking, przegląd 2003
Bartek
,
2019-01-07 12:44 PM
0
4 702
2019-01-07 12:44 PM
Ostatni post
:
Bartek
Polifenole i pro-zdrowotne właściwości jabłek
Bartek
,
2019-01-27 04:59 PM
1
8 867
2019-02-02 01:20 PM
Ostatni post
:
Bartek
Sortuj według tematu
Sortuj według daty ostatniego posta
Sortuj według loginu autora
Sortuj według daty utworzenia
Sortuj według liczby odpowiedzi
Sortuj według liczby wyświetleń
rosnąco
malejąco
dzisiejsze
z ostatnich 5 dni
z ostatnich 10 dni
z ostatnich 20 dni
z ostatnich 50 dni
z ostatnich 75 dni
z ostatnich 100 dni
z ostatniego roku
wszystkie
Strony (2):
1
2
Dalej »
Nowe posty
Popularny wątek (nowe)
Popularny wątek (brak nowych)
Brak nowych postów
Zawiera Twoje posty
Zamknięty wątek
Szukaj w tym dziale:
Skocz do:
Prywatne wiadomości
Panel użytkownika
Kto jest online
Szukaj…
Strona główna forum
Jak robimy cydr (i jak go nie robimy)
-- Inkubator
-- Wymiana doświadczeń
-- Przydasie
-- Kajecik cydrownika
-- Kaganek oświaty
-- Podręcznik Cydrownika
Jabłka i jabłonie
-- Kącik sadownika
-- Odmiany jabłek
Cydry rzemieślnicze i sklepowe
-- Strefa degustacji
Moja cydrownia
-- Zakładanie cydrowni
-- Biznes, ekonomia, produkcja i sprzedaż
-- Punkty i paragrafy
Sprawy socjalne, porządkowe i techniczne
-- Statut
-- Pokój socjalny
-- Wydarzenia
-- projektcydr.pl/forum