Cydr na strychu
#3
Ja też tak czasem mam, że próbuję cydru i stwierdzam, że w sumie nie jest zbyt kwaśny - po czym dosładzam trochę na próbę i jednak okazuje się, że taki nieco słodszy jest dużo lepszy. Szczególnie przy takich typowo deserowych jabłkach, gdzie zawartość kwasu przekracza 5,5g/L. Ciekawe jak wyjdzie ta mieszanka z sokiem z malin?
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-09 09:07 PM
RE: Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-09 09:38 PM
RE: Cydr na strychu - przez Bartek - 2020-11-11 08:21 AM
RE: Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-15 09:23 PM
RE: Cydr na strychu - przez Bartek - 2020-11-16 09:30 AM
RE: Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-16 04:04 PM
RE: Cydr na strychu - przez Bartek - 2020-11-17 05:52 PM
RE: Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-18 10:53 PM
RE: Cydr na strychu - przez Bartek - 2020-11-19 07:41 AM
RE: Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-19 08:03 AM
RE: Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-19 08:08 AM
RE: Cydr na strychu - przez Michał - 2020-11-19 11:50 AM
RE: Cydr na strychu - przez Bartek - 2020-11-19 02:09 PM
RE: Cydr na strychu - przez Adam - 2021-01-12 11:48 PM

Skocz do: