Klasyfikacja cydrów - cydry francuskie
#20
Mnie też w tym sezonie wyszedł lekki efekt kiszonki, w cydrze w beczce - dodawałem tam bakterie FJM. Co ciekawe, efekt ten całkowicie ustąpił po 2 miesiącach (wciąż w beczce, wciąż na drożdżach). Może pomógł sam czas, a może pomogło to że kilka razy wzburzałem w beczce osad i to drożdże "posprzątały". W każdym razie pomimo tego epizodu cydr jest obecnie całkowice pozbawiony wad.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Klasyfikacja cydrów - cydry francuskie - przez kuneg - 2021-07-08 10:26 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez Bartek - 2021-07-10 08:19 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-10 08:59 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez Bartek - 2021-07-10 09:38 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-10 10:50 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-10 11:24 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez Bartek - 2021-07-12 03:45 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez radoL - 2021-07-13 11:38 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-13 02:20 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez newrom - 2021-07-14 04:49 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-17 04:19 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-17 09:49 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-17 10:21 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-18 02:08 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez newrom - 2021-07-18 07:50 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-22 09:07 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - cydry francuskie - przez Bartek - 2022-02-10 07:02 AM

Skocz do: