2024-09-13 12:37 PM
Może jednak jakaś minimalna prędkość cichej fermentacji jest skoro wino jest lekko zamglone (drożdże nadal utrzymują się w zawiesinie). Czy czasem nie trzymasz nastawu w wiaderku?
Jest cukier, fermentacja stanęła?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez sww - 2024-09-11 04:50 PM
RE: Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez blackpowder - 2024-09-12 04:19 AM
RE: Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez sww - 2024-09-12 06:09 AM
RE: Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez blackpowder - 2024-09-13 12:37 PM
RE: Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez kuneg - 2024-09-13 06:09 PM
RE: Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez sww - 2024-09-13 09:04 PM
RE: Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez kuneg - 2024-09-14 12:19 AM
RE: Jest cukier, fermentacja stanęła? - przez sww - 2024-09-15 07:08 PM
|