Czas fermentacji, cukromierz
#13
Najważniejsze: nie otwieraj. Nie wpuszczaj powietrza. Jak na powierzchni zobaczysz coś niepokojącego (typu pojawiający się nalot, delikatna błonka) - zlewaj do mniejszej, lub uzupełnij pod korek, może być nawet sokiem.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-01 10:25 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-01 11:04 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-01 11:13 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-01 12:32 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-01 06:15 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-02 07:47 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez szo - 2024-10-03 07:03 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-03 07:41 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-03 08:27 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez szo - 2024-10-03 08:58 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-03 09:41 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-03 11:47 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-03 12:43 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-07 10:55 AM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-07 12:04 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-07 12:10 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-07 12:16 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Ognob100 - 2024-10-07 12:22 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-07 12:32 PM
RE: Czas fermentacji, cukromierz - przez Bartek - 2024-10-07 01:19 PM

Skocz do: