Cydr z pytaniami.
#7
Przed fermentacją nie dodawałem piro. Jedynie niewielkie pozostałości po dezynfekcji sprzętu. 
Źle to nawałem. To zdecydowanie zgniłe jajo, siarkowodór. Myślę o tym co napisałeś, że po zlaniu zapach znikł, pójdę sprawdzić czy nadal będzie wyczuwalny. Zapach ten znikł za pośrednictwem napowietrzenia czy główną przyczyną jest powstały osad drożdżowy?
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Cydr z pytaniami. - przez Adrian - 2024-10-30 05:27 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez ZbyszekTW - 2024-10-30 06:34 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez Adrian - 2024-10-31 12:14 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez adrian26 - 2024-10-31 01:50 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez Bartek - 2024-10-31 02:11 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez ZbyszekTW - 2024-11-01 10:35 AM
RE: Cydr z pytaniami. - przez Adrian - 2024-11-03 03:05 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez Adrian - 2024-11-03 03:11 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez Adrian - 2024-11-03 03:20 PM
RE: Cydr z pytaniami. - przez ZbyszekTW - 2024-11-03 05:22 PM

Skocz do: