2024-11-04 06:58 AM
Bartku gratulacje.
Rzeczowe podsumowanie, obszerniej opisane na forum.
Ten wiek dziecięcy bardzo tu widać i my raczkujemy i jak się okazuje komerchy też trochę. Mnie tylko interesuje jak nawiązać kontakt, żeby jedynie podejrzeć jak pracują cydrownie francuskie? i jak przygotowują swoje cydry - coś ta k mi się wydaje, że bez ich życzliwości i sprawdzenia technologii to dalej będziemy dochodzić do wiekowej receptury od nowa przez najbliższe kilka sezonów.
Rzeczowe podsumowanie, obszerniej opisane na forum.
Ten wiek dziecięcy bardzo tu widać i my raczkujemy i jak się okazuje komerchy też trochę. Mnie tylko interesuje jak nawiązać kontakt, żeby jedynie podejrzeć jak pracują cydrownie francuskie? i jak przygotowują swoje cydry - coś ta k mi się wydaje, że bez ich życzliwości i sprawdzenia technologii to dalej będziemy dochodzić do wiekowej receptury od nowa przez najbliższe kilka sezonów.