2024-11-26 07:13 AM
No ok, ale czyż nie byłoby tu rozwiązaniem zapasteryzowanie lub zasiarkowanie?
Przecież wówczas mamy stabilizację, a chyba o to w nszym produkcie chodzi, żeby sobie nie żył własnym życiem
I tu się ponownie potwierdza i wbija się nam w łeb, że fermentujemy w niskich temperaturach - nie za szybko, po czym stabilizacja i masz produkt <-right?
Wybaczcie, ale poza teoretycznym rozkminieniem tematu, który pomaga w zrozumieniu procesu potrzebuję proste recepty, względnie alternatywy (różne narzedzie w ręku... żeby iść dalej i sobie z tym poradzić.
Przecież wówczas mamy stabilizację, a chyba o to w nszym produkcie chodzi, żeby sobie nie żył własnym życiem
I tu się ponownie potwierdza i wbija się nam w łeb, że fermentujemy w niskich temperaturach - nie za szybko, po czym stabilizacja i masz produkt <-right?
Wybaczcie, ale poza teoretycznym rozkminieniem tematu, który pomaga w zrozumieniu procesu potrzebuję proste recepty, względnie alternatywy (różne narzedzie w ręku... żeby iść dalej i sobie z tym poradzić.