Klasyfikacja cydrów - cydry francuskie - aromaty i style
#29
No i właśnie to jest pytanie...

Czy naturalny = zdrowy...

Czy zdrowiej jest pić cydr z mykotoksynami z "prawie zdrowych" jabłek i wszystkimi śmieciami jakie produkują "dzikie drożdże". Znaczna część tych wyższych alkoholi, acetonów, estrów, lakier do paznokci, smrodki, goryczki itd - to są trucizny w małych dawkach. Od tego później urywa głowę na drugi dzień.

Czy zdrowiej jest wypić cydr z siarczynami i z "pryskanych" jabłek...

Ja stawiam na tą drugą opcję.

A cukier, jak ktoś potrzebuje, to najlepiej dodać po otwarciu łyżeczkę miodu do szklanki...
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
RE: Klasyfikacja cydrów - przez Bartek - 2021-07-10 08:19 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-10 08:59 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez Bartek - 2021-07-10 09:38 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-10 10:50 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-10 11:24 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez Bartek - 2021-07-12 03:45 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez radoL - 2021-07-13 11:38 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-13 02:20 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez newrom - 2021-07-14 04:49 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-17 04:19 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-17 09:49 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-17 10:21 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez guma44 - 2021-07-18 02:08 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez newrom - 2021-07-18 07:50 PM
RE: Klasyfikacja cydrów - przez kuneg - 2021-07-22 09:07 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - cydry francuskie - przez szo - 2024-11-26 07:13 AM
RE: Klasyfikacja cydrów - cydry francuskie - przez ZbyszekTW - 2024-11-26 09:10 AM

Skocz do: