2024-11-26 09:10 AM
No i właśnie to jest pytanie...
Czy naturalny = zdrowy...
Czy zdrowiej jest pić cydr z mykotoksynami z "prawie zdrowych" jabłek i wszystkimi śmieciami jakie produkują "dzikie drożdże". Znaczna część tych wyższych alkoholi, acetonów, estrów, lakier do paznokci, smrodki, goryczki itd - to są trucizny w małych dawkach. Od tego później urywa głowę na drugi dzień.
Czy zdrowiej jest wypić cydr z siarczynami i z "pryskanych" jabłek...
Ja stawiam na tą drugą opcję.
A cukier, jak ktoś potrzebuje, to najlepiej dodać po otwarciu łyżeczkę miodu do szklanki...
Czy naturalny = zdrowy...
Czy zdrowiej jest pić cydr z mykotoksynami z "prawie zdrowych" jabłek i wszystkimi śmieciami jakie produkują "dzikie drożdże". Znaczna część tych wyższych alkoholi, acetonów, estrów, lakier do paznokci, smrodki, goryczki itd - to są trucizny w małych dawkach. Od tego później urywa głowę na drugi dzień.
Czy zdrowiej jest wypić cydr z siarczynami i z "pryskanych" jabłek...
Ja stawiam na tą drugą opcję.
A cukier, jak ktoś potrzebuje, to najlepiej dodać po otwarciu łyżeczkę miodu do szklanki...