2025-11-28 04:28 PM
Hej,
Wracam znów z tematem gdyż zgodnie z ostatnim postem zrobiłem większą próbkę na soku 5L. Zastosowałem również tu procedurę składającą się z KlerJus (0,15ml/L) -> 24h -> Bentonit (1g/L). Po kolejnych 24h sok wyglądał tak:
Nie jest to idealny klar, ale biorąc pod uwagę moje poprzednie nastawy, jest to zdecydowanie najbliższy ideałowi efekt.
Dziękuję raz jeszcze Bartku za przesyłkę i podbijam pytanie, gdzie najkorzystniej mogę dostać ten enzym już na przyszłość?
Pozdrowienia!
Wracam znów z tematem gdyż zgodnie z ostatnim postem zrobiłem większą próbkę na soku 5L. Zastosowałem również tu procedurę składającą się z KlerJus (0,15ml/L) -> 24h -> Bentonit (1g/L). Po kolejnych 24h sok wyglądał tak:
Nie jest to idealny klar, ale biorąc pod uwagę moje poprzednie nastawy, jest to zdecydowanie najbliższy ideałowi efekt.
Dziękuję raz jeszcze Bartku za przesyłkę i podbijam pytanie, gdzie najkorzystniej mogę dostać ten enzym już na przyszłość?
Pozdrowienia!

