2024-08-22 11:24 AM
Cydr z Trzebnicy - gdzie kupić?
|
2024-08-23 07:20 AM
Ciekawe, że w Trzebnicy nie można kupić… Akurat siedzę na wsi koło Trzebnicy.
Jak wrócę do Wro, to kupię, spróbuję i opiszę.
Mów mi Małgorzato :)
2024-08-23 07:32 AM
Ogólnie cydrownia oszczędna w słowach:
- Dzień dobry! [...] Ciekawi mnie z jakich odmian jabłek powstaje Wasz "Cydr Tradycyjny" ? ---- - Mieszane, nie skupiamy się na jednej odmianie. ---- - Dziękuję za odpowiedź, Gdzie w Krakowie można kupić Wasze cydry ? ---- - Nigdzie. ---- - Dobrze, to gdzie w takim razie można je kupić? ---- - Tylko we Wrocławiu i okolicach. Lub zamówienia paletowe wysyłamy. Ale może cydr czymś zaskoczy ;-)
2024-08-25 10:26 PM
2024-08-26 08:38 PM
Nie mów, że specjalnie do Wrocka jechałeś
Niedługo sama dotrę do miejsca dystrybucji, to wymienimy się doświadczeniem smakowym
2024-08-27 07:45 AM
Inne rzeczy załatwiałem, Wrocław był po drodze
Z degustacją trochę jeszcze zajmie, bo kolekcjonuję więcej cydrów rzemieślniczych, żeby zrobić spójne porównanie.
2024-08-29 04:16 PM
Masz ci los! Właśnie wybuchła mi w garażu jedna butelka z Trzebnicy...
Ależ będę miał sprzątania :/ Co za partactwo! Także jeśli kupisz, to proponuję dla bezpieczeństwa przechowywać w lodówce...
Dziękuję za ostrzeżenie
Miałam dzisiaj prosto z pracy jechać, ale coś mi internet szwankował i nie sprawdziłam adresu, więc nie pojechałam. Chciałam zrobić mężowi niespodziankę na urodziny, ale kupię tuż przed. Edit: Ty się lepiej ciesz, że w garażu wybuchła, a nie na stole przy ludziach. Jak mąż opowiadał, jak głęboko w drewno powbijały się kawałki szkła z jego pierwszych „urwiłapek”, to mogłoby być źle… Jak będę kupowała, to tylko schłodzone wezmę. Normalnie boję się wziąć w temperaturze otoczenia… Edit 2: Byłam dzisiaj (10.09.) po godz. 18.00. Nie miałam gdzie zaparkować i znów nie kupiłam ...a temperatura otoczenia zrobiła się przyzwoita
2024-10-06 07:40 PM
Jak tam, czy udało się Wam spróbować wytrawnej Trzebnicy? Muszę przyznać, że jest jedyna w swoim rodzaju
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|