Gazowanie bez osadu
#2
Pisząc aromat drożdżowy masz na myśli wyczuwalny smak drożdży w cydrze czy smak pochodzący z autolizy komórek drożdży?
Dość dobrze sprawdza się metoda z degorżowaniem po refermentacji i dojrzewaniu w butelkach.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Gazowanie bez osadu - przez kefirr - 2022-09-02 04:49 PM
RE: Gazowanie bez osadu - przez blackpowder - 2022-09-03 09:08 AM
RE: Gazowanie bez osadu - przez Bartek - 2022-09-05 09:28 AM
RE: Gazowanie bez osadu - przez kefirr - 2022-09-06 03:45 PM
RE: Gazowanie bez osadu - przez Jerchacz - 2022-10-07 10:54 AM
RE: Gazowanie bez osadu - przez blackpowder - 2022-10-07 04:43 PM
RE: Gazowanie bez osadu - przez Bartek - 2022-10-10 08:51 AM

Skocz do: