Szukaj
Pomoc
Witaj!
Logowanie
Rejestracja
Zaloguj się
Login/Adres e-mail:
Hasło:
Nie pamiętam hasła
Zapamiętaj mnie
projekt CYDR
›
Jak robimy cydr (i jak go nie robimy)
Kaganek oświaty
Strony (2):
1
2
Dalej »
Oznacz ten dział jako przeczytany
Kaganek oświaty
Temat
/
Autor
Odpowiedzi
Wyświetleń
Ostatni post
[
rosn.
]
Charakterystyka chemiczna cydrów hiszpańskich
Bartek
,
2024-11-03 10:20 PM
4
253
2024-11-05 07:29 PM
Ostatni post
:
ZbyszekTW
Dodatek pożywki a produkcja H2S, 2017
(Stron:
1
2
)
Bartek
,
2018-11-25 02:35 PM
12
20 986
2024-11-04 04:37 PM
Ostatni post
:
Bartek
Fermentacja ciśnieniowa
Bartek
,
2024-01-16 12:39 PM
0
1 624
2024-01-16 12:39 PM
Ostatni post
:
Bartek
Maceracja na gorąco
Bartek
,
2024-01-02 10:22 PM
0
466
2024-01-02 10:22 PM
Ostatni post
:
Bartek
Zawartość polifenoli w miąższu, skórkach i pestkach
Bartek
,
2024-01-01 10:53 AM
0
439
2024-01-01 10:53 AM
Ostatni post
:
Bartek
O starych odmianach jabłoni
Bartek
,
2019-01-28 08:01 AM
2
9 599
2022-04-18 04:41 PM
Ostatni post
:
newrom
Kalkulator - cukier /alkohol - różne skale
kuneg
,
2021-09-12 07:02 AM
0
2 771
2021-09-12 07:02 AM
Ostatni post
:
kuneg
Wpływ osadu jabłkowego
Bartek
,
2021-09-09 07:16 AM
0
1 626
2021-09-09 07:16 AM
Ostatni post
:
Bartek
Ciekawe zestawienie cydrów jednoodmianowych
guma44
,
2021-07-03 08:21 PM
1
3 476
2021-07-03 09:13 PM
Ostatni post
:
Bartek
Polskie cydrownie rzemieślnicze - przegląd
Bartek
,
2020-10-26 09:57 AM
4
7 590
2021-06-18 12:00 PM
Ostatni post
:
Bartek
Szukam polskiej książki o ekologicznej uprawie jabłek
mim889
,
2021-06-02 04:58 PM
6
9 169
2021-06-16 02:52 PM
Ostatni post
:
guma44
Francuskie odmiany cydrowe
Bartek
,
2021-05-21 11:15 AM
0
2 366
2021-05-21 11:15 AM
Ostatni post
:
Bartek
skład chemiczny
karolinab219
,
2021-03-18 09:29 AM
3
7 323
2021-03-18 09:12 PM
Ostatni post
:
Bartek
Report on the results of investigations into cider-making
Bartek
,
2021-02-28 08:07 AM
1
3 860
2021-03-01 05:32 PM
Ostatni post
:
newrom
Zapach azotu - materiały
Bartek
,
2020-11-21 08:26 AM
2
6 810
2020-11-23 07:50 AM
Ostatni post
:
Bartek
Analiza parametrów cydru
Bartek
,
2020-10-22 06:14 AM
0
2 713
2020-10-22 06:14 AM
Ostatni post
:
Bartek
Cydr w Hiszpanii
romekxyz
,
2020-05-23 09:27 PM
0
3 456
2020-05-23 09:27 PM
Ostatni post
:
romekxyz
Kwasowość i zawartość cukru w starych odmianach
Bartek
,
2020-02-28 08:23 AM
0
3 964
2020-02-28 08:23 AM
Ostatni post
:
Bartek
Wpływ odmiany krajowych jabłek [...] na cechy jakościowe cydrów
Bartek
,
2020-02-25 09:42 AM
0
3 551
2020-02-25 09:42 AM
Ostatni post
:
Bartek
The New Cider Maker's Handbook - Claude Jolicoeur
markus383
,
2019-08-17 08:38 AM
1
6 932
2019-08-18 06:36 AM
Ostatni post
:
Bartek
Sortuj według tematu
Sortuj według daty ostatniego posta
Sortuj według loginu autora
Sortuj według daty utworzenia
Sortuj według liczby odpowiedzi
Sortuj według liczby wyświetleń
rosnąco
malejąco
dzisiejsze
z ostatnich 5 dni
z ostatnich 10 dni
z ostatnich 20 dni
z ostatnich 50 dni
z ostatnich 75 dni
z ostatnich 100 dni
z ostatniego roku
wszystkie
Strony (2):
1
2
Dalej »
Nowe posty
Popularny wątek (nowe)
Popularny wątek (brak nowych)
Brak nowych postów
Zawiera Twoje posty
Zamknięty wątek
Szukaj w tym dziale:
Skocz do:
Prywatne wiadomości
Panel użytkownika
Kto jest online
Szukaj…
Strona główna forum
Jak robimy cydr (i jak go nie robimy)
-- Inkubator
-- Wymiana doświadczeń
-- Przydasie
-- Kajecik cydrownika
-- Kaganek oświaty
Jabłka i jabłonie
-- Kącik sadownika
-- Odmiany jabłek
Cydry rzemieślnicze i sklepowe
-- Strefa degustacji
Moja cydrownia
-- Zakładanie cydrowni
-- Biznes, ekonomia, produkcja i sprzedaż
-- Punkty i paragrafy
Sprawy socjalne, porządkowe i techniczne
-- Wydarzenia
-- Pokój socjalny
-- Podręcznik Cydrownika
-- projektcydr.pl/forum
-- Statut