2021-09-02 07:31 PM
Wlasnie kupilem cydr miroslawski. nie wiem czy probowaliscie kiedys, ale ten pol wytrawny jest nawet spoko. Jak moge uzyskac taki smak ?
Swojskie jet lepsze.
cydr miroslawski
|
2021-09-02 07:31 PM
Wlasnie kupilem cydr miroslawski. nie wiem czy probowaliscie kiedys, ale ten pol wytrawny jest nawet spoko. Jak moge uzyskac taki smak ?
Swojskie jet lepsze.
2021-09-03 06:23 AM
Cześć, chodzi Ci o Miłosławski? Jeżeli tak to piłem któryś (nie pamiętam czy pół-słodki czy pół-wytrawny) ale mi nie podszedł - straszna landryna. Jak będę miał okazję to go ponownie kupię aby potwierdzić. Jak uzyskać taki smak? Z tego co piszę to używają polskich jabłek. Może jakbyś użył Gala albo coś takiego to by wyszło. Jeżeli lubisz to możesz popróbować. Jak ktoś spróbował najgorszego z Francji to Miłosławski już nie smakuje... . No ale gusta są różne.
2021-09-07 10:47 PM
Nie wszystkie francuskie są lepsze od Miłosławskiego, a jakieś 90%, z czego połowa jest tańsza. Jednak wszystkie francuskie, jakie piłam, są zdecydowanie bardziej ekstraktywne.
Mów mi Małgorzato :)
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|