2025-08-26  05:30 PM 
		
	
	
	
	
	
	
| 
					Enzym PME do keevingu, 2025
				 | 
| 
		
		
		2025-08-31  08:18 AM 
		
	 
		Cześć. Bardzo chętnie odkupię na 200l. Wiem, że robiłeś próby keevingu z jabłek komercyjnych i słabo to wyszło, ale mam w tym roku kilkanaście pierwszych cydrówek i pomyślałem, że namieszam z Princem i popróbuję. Jaki to ma okres przydatności? Adres czy paczkomat?
	 
		
		
		2025-08-31  11:17 AM 
		
	 
		Jasne, zamówiłem buteleczki żeby rozlać z opakowania zbiorczego, przyjdą jakoś w połowie tygodnia. Enzym trzeba trzymać w lodówce, jak nie zużyjesz w tym roku to w przyszłym też będzie OK. Z czasem traci trochę na efektywności, więc jak będzie miał rok, to warto dodać 10-20% więcej (nie można przedawkować). Ten jest świeży. CaCl można trzymać poza lodówką i nie starzeje się. Paczkomat najwygodniej. Będę się kontaktował mailowo w tygodniu. 
		
		
		2025-08-31  02:07 PM 
		
	 
		Super. Wysyłałeś mi wcześnie sztobry więc mojego maila i adres masz.
	 
		
		
		2025-10-01  05:39 PM 
		
	 
		Witam, Byłbym chętny na zestaw na 100l   
		
		
		2025-10-01  07:59 PM 
		
	 
		Jasne, napisałem maila
	 
		
		
		2025-10-20  12:33 PM 
		
	 
		Dzień dobry czy jest jeszcze szansa na keevinig kitt? Chciałbym w tym roku zaeksperymentować.
	 | 
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 

 

 
