Wybrane czynniki kształtujące jakość cydrów
#1
ROZPRAWA DOKTORSKA
Paulina Witt
Wybrane czynniki kształtujące jakość cydrów

https://bip.umg.edu.pl/sites/default/fil...cydrow.pdf

.pdf   paulina_witt_wybrane_czynniki_ksztaltujace_jakosc_cydrow.pdf (Rozmiar: 5,45 MB / Pobrań: 4)  

Jeszcze nie przebrnąłem przez całość, ale zapowiada się dobrze.

BTW - pani pożyczyła sobie mój obrazek!
   
Odpowiedz
#2
wow - DZIĘKI!! lekturę zostawiam na weekend
Odpowiedz
#3
Dzięki, Bartku Smile

Ciekawa lektura z tej rozprawy doktorskiej. Ja jednak nadal czekam na kompleksowe opracowanie dot. poziomów cukrów i kwasów oraz udział poszczególnych cukrów i kwasów w jabłkach, które są u nas powszechnie uprawiane. Miło by było wiedzieć, jakim surowcem dysponujemy w kraju, żaby nie trzeba było osobiście bawić się w laboranta Smile

Do tej drugiej pozycji zabiorę się niebawem Smile
Mów mi Małgorzato :)
Odpowiedz


Skocz do: