Nieudany keeving i wypalana beczka
#5
Bartku, czy Ty już wszędzie byłeś?
Nawet nie zdążyłem doczytać, że pasteryzację też ogarnąłeś.
To dobrze wiedzieć - wbijamy butelki na 76 stC i kilka minut i mamy po bakteriach - teoretycznie.
Tyle, że trzeba to chyba stopniowo ogrzewać.
Odpowiedz


Wiadomości w tym wątku
Nieudany keeving i wypalana beczka - przez Bartek - 2024-10-28 09:00 AM
RE: Nieudany keeving i wypalana beczka - przez szo - 2024-10-28 10:44 AM
RE: Nieudany keeving i wypalana beczka - przez Bartek - 2024-10-28 10:49 AM
RE: Nieudany keeving i wypalana beczka - przez Bartek - 2024-10-28 12:38 PM
RE: Nieudany keeving i wypalana beczka - przez szo - 2024-10-28 01:59 PM
RE: Nieudany keeving i wypalana beczka - przez Bartek - 2024-10-28 08:57 PM

Skocz do: